B o e k h a n d e l 

K i r c h n e r

Leliegracht 36

1015 DH

Amsterdam

Tel.020-6244449 

Fax.020-6247488

Zinwebcafe 22 mei, 18.00-20.00

 

Geachte heer, mevrouw,

 

Graag nodigen we u uit voor het tweede Zinweb-cafe dat we aanstaande woensdag bij ons in de boekhandel organiseren in samenwerking met Zinweb.

Deze keer met een interview met Marja Ruijterman, coach en auteur over vergeving en verwerking en een interview met Farida Farhadpour, de nieuwe directeur van het Mozeshuis en de Mozes & Aaronkerk. Zij zal spreken over de vraag hoe persoonlijke ontwikkeling in deze tijd vorm kan krijgen.

Meer informatie vindt u hier

U kunt zich aanmelden door ons een e-mail te sturen : info@boekhandel kirchner.nl

Denker des Vaderlands

Weet u dat Rene Gude de nieuwe Denker des Vaderlands is geworden? Wij maken u graag attent  op het pasverschenen boek van Wilma de Rek:

Stand-up filosoof; De antwoorden van Rene Gude

ISVW Uitgevers, 2013, pap, 159 pp, eur 14.95, bestel hier

Nieuwe Titels

Wij maken u ook graag attent op de overige nieuwe titels die u hier vindt, uitgespitst naar categorie van Bijbelwetenschappen tot Filosofie.

Met bijvoorbeeld een nieuwe titel van Steven Nadler over Descartes, of het nieuwe commentaar van Jos de Heer over Handelingen...en natuurlijk veel meer!

Klikt u hier voor het overzicht

 

Aanbieding

Tenslotte maken we u graag attent op een tijdelijke  -flinke- prijsverlaging van enkele belangwekkende titels van Uitgeverij Boekencentrum -van bijbelstudie, theologie en spiritualiteit tot filosofie- zolang de voorraad strekt!

Met o.a het Handboek religie in Nederland, nu van 42.50 voor 22.50, Symbolen in de Bijbel, van 39,50 voor 27.50 of Miriam van Reijen: Spinoza, van 23.50 voor 17,50

U vindt deze titels hier

 

  Hopelijk zien wij u spoedig in de winkel, wij wensen u goede dagen !

Frederik Lobbrecht Boekhandel Kirchner