B o e k h a n d e l

K i r c h n e r

- adres, info & contact
- nieuwsbrief & agenda
- zoekopties
Bookmark and Share

Bestel

Uw winkelwagen bevat de volgende boeken:

   
Miedema, Lise, Anneke van Wijngaarden, Anna Zegwaard
Klein Vierboek - vieren met kinderen
Vieren met kinderen. Liturgiesuggesties voor vieringen met kinderen. Deze suggesties zijn te gebruiken in de reguliere kerkdiensten waarbij kinderen aanwezig zijn en wanneer je met de kinderen alleen bent in bijvoorbeeld de kinderdienst. Thuis zul je anders bidden dan met de hele gemeente (waar ook volwassenen zijn). In de kinderdienst zal de taal eenvoudiger kunnen zijn, omdat er dan geen 'groten' mee doen. Overigens is het opvallend dat de kinderen het spannend vinden als ze een plek krijgen in de wereld van de volwassenen. We overvragen hen niet als we hen mee laten bidden met de voorganger aan het begin van de viering. Zegt de voorganger 'grote' woorden als gerechtigheid en barmhartigheid, de kinderen worden eenvoudiger woorden in de mond gelegd. Wanneer ze niet zelf meebidden wordt wel degelijk rekening met de taal gehouden maar de 'grote' woorden worden niet uit de weg gegaan, want er zijn ook volwassenen in de viering. We proberen ze mee te nemen in de traditie van geloof en kerk. Als we liturgie vieren, willen we ervaren, iets beleven. We luisteren, zeggen, zingen, zien, ruiken, proeven, voelen en bewegen. Kortom, vieren doen we met ons hele lichaam. We geven dan ook niet alleen suggesties voor teksten maar ook voor beweging, rituelen en handelingen. Zo kunnen we vieren met hart en ziel. Je hart zegt wat je wil en je ziel ben jezelf.
Narratio, 2008, pap, 56 pp, € 7.50, 9789052638782
status: te bestellen
(verwijder)
Ein Evangelisches Zeremoniale: Liturgie vorbereiten, Liturgie gestalten, Liturgie verantworten
Guterloher Verlag, 2004, geb, 220pp, € 33.50, 9783579055237
status: in voorraad
(verwijder)
   
Jager, Hanneke de
Kerkvensters rond bijbelverhalen - kopieerbare tekeningen
Strakbelijnde tekeningen bij bijbelverhalen, oorspronkelijk gemaakt voor de liturgie, maar ook heel bruikbaar in het kinderwerk
Narratio, 2002, pap, 128 pp, € 9.00, 9789052632711
status: te bestellen
(verwijder)

Wilt u hieronder uw gegevens invullen? De velden met * zijn verplicht.
Als u op "verzend" klikt, worden deze gegevens naar ons verstuurd.
Wij bevestigen dit en sturen u ook een bevestiging per e-mail.
Wij reserveren de boeken voor u of sturen ze u zo snel mogelijk, met een factuur, toe.

N.B.- gebruikt u bij het invullen alleen 'platte tekst' (dus geen trema's, accenten, euro-tekens e.d.):

*Naam:
*Straat:
*Postcode:
*Plaats:
*Email:
Telefoonnummer:
Opmerkingen:
*Reserveren/toezenden:
*Wilt U de nieuwsbrief ontvangen:Voorraad:
Indien de status van een boek niet op 'in voorraad' staat, hebben wij het niet meer: wij zullen het dan voor u - indien leverbaar - bestellen. Is er iets anders mee aan de hand dan laten wij u het zo snel mogelijk weten.
Binnenlandse boeken zijn er over het algemeen binnen 3 werkdagen, de levertijd van buitenlandse boeken varieert van 5-12 werkdagen, afhankelijk van het land van herkomst.
Laat u a.u.b. weten of een bestelling haast heeft - dan nemen wij contact met u op.

Prijzen en verzendkosten:
Onze prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten. Wij rekenen euro 3,25 verzendkosten voor een pakket dat door de brievenbus kan of euro 7,37 voor grotere pakketten (voor binnenlandse verzending). Komt een zending boven de euro 100,- dan verzenden wij het pakket binnen Nederland gratis. Voor verzendingen naar het buitenland nemen wij contact met u op.

De prijzen in onze website kunnen soms door koerswijzigingen of tussentijdse prijswijzigingen van de uitgever anders uitvallen dan aangegeven staat - als dat substantieel uitmaakt laten wij u dat weten en wachten we op uw bevestiging alvorens de boeken te verzenden.