B o e k h a n d e l

K i r c h n e r

- adres, info & contact
- nieuwsbrief & agenda
- zoekopties
Bookmark and Share

Bestel

Uw winkelwagen bevat de volgende boeken:

Middelkoop, H.A.C. van
Kerken onderweg; Geschiedenis van kerken in Nederland
Kerkgeschiedenis is geen verleden tijd. De verbanden die worden gelegd in Kerken onderweg tussen vroeger en nu laten dat op heldere wijze zien.

H.A.C. van Middelkoop beschrijft eerst de belangrijkste lijnen in de geschiedenis van de christelijke kerk tot aan de Reformatie. Dit vormt de achtergrond voor het centrale onderwerp van het boek: een bespreking van de grootste kerkgemeenschappen in Nederland, inclusief het Samen op Weg-proces en de eerste jaren van de PKN . Hierbij ligt de nadruk op de (theologische) ontwikkelingen vanaf de Tweede Wereldoorlog. Ten slotte wordt de geschiedenis van de evangelische beweging behandeld, die in de kerkelijke wereld van vandaag een belangrijke rol speelt.

Kerken onderweg is meer dan een leesboek. Het is een praktisch leerboek dat prachtig studiemateriaal geeft voor de onderwerpen uit de kerkgeschiedenis. De aangedragen gesprekspunten zijn een stimulans voor de lezer en gebruiker van nu en maken de stof concreet. Daarnaast vindt de lezer in elk hoofdstuk kleurrijke citaten.

Vertegenwoordigers van de verschillende kerkgenootschappen hebben hun medewerking verleend aan de totstandkoming van dit boek. H.A.C. van Middelkoop heeft zich jarenlang verdiept in de kerkgeschiedenis van ons land. Ook was ze lange tijd actief als bestuurslid en lid van de Commissie Bijbelstudie Uitgaven van de Gereformeerde Bijbelstudiebond.

Vuurbaak, 2009, geb, 483 pp, € 29.90, 9789055604159
status: te bestellen
(verwijder)

Wilt u hieronder uw gegevens invullen? De velden met * zijn verplicht.
Als u op "verzend" klikt, worden deze gegevens naar ons verstuurd.
Wij bevestigen dit en sturen u ook een bevestiging per e-mail.
Wij reserveren de boeken voor u of sturen ze u zo snel mogelijk, met een factuur, toe.

N.B.- gebruikt u bij het invullen alleen 'platte tekst' (dus geen trema's, accenten, euro-tekens e.d.):

*Naam:
*Straat:
*Postcode:
*Plaats:
*Email:
Telefoonnummer:
Opmerkingen:
*Reserveren/toezenden:
*Wilt U de nieuwsbrief ontvangen:Voorraad:
Indien de status van een boek niet op 'in voorraad' staat, hebben wij het niet meer: wij zullen het dan voor u - indien leverbaar - bestellen. Is er iets anders mee aan de hand dan laten wij u het zo snel mogelijk weten.
Binnenlandse boeken zijn er over het algemeen binnen 3 werkdagen, de levertijd van buitenlandse boeken varieert van 5-12 werkdagen, afhankelijk van het land van herkomst.
Laat u a.u.b. weten of een bestelling haast heeft - dan nemen wij contact met u op.

Prijzen en verzendkosten:
Onze prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten. Wij rekenen euro 3,25 verzendkosten voor een pakket dat door de brievenbus kan of euro 7,37 voor grotere pakketten (voor binnenlandse verzending). Komt een zending boven de euro 100,- dan verzenden wij het pakket binnen Nederland gratis. Voor verzendingen naar het buitenland nemen wij contact met u op.

De prijzen in onze website kunnen soms door koerswijzigingen of tussentijdse prijswijzigingen van de uitgever anders uitvallen dan aangegeven staat - als dat substantieel uitmaakt laten wij u dat weten en wachten we op uw bevestiging alvorens de boeken te verzenden.